Uppdatering 25 Februari 2014

Har hur mycket som helst att skriva om, men vet ej var jag ska börja! 
 
Starten på detta år var väll kanske inte den bästa, men jag hade förhoppningar om att det skulle bli bättre. Dock har jag än så länge bara fått bevisat motsatsen! Periodvis har det varit helt okej, men mestadels har det varit riktigt tunga uppförsbackar för att uttrycka det på ett bra och kanske lite lättförstårligt sätt. 
 
Men jag går numera hos en kurator 1 gång i veckan, och nu dom senaste två gångerna jag varit där har varit riktigt jobbiga. Att gå igenom det förflutna är inte alls kul, speciellt inte med min bakgrund! Det är så otroligt mycket som är outrett som jag trodde jag kommit över.. Men tji vad jag bedragit mig i alla dess år... Men nu är det iallafall på gång och jag känner att jag kommer nog komma ut starkare än förr. Detta gör jag inte bara för mig själv utan även mestadels för mina barns skull, för jag vill att dom ska ha den bästa mamma som går att få! Jag vet att jag kan bättre än såhär! 
 
För någon helg sedan var jag och två kompis upp till Vilhelmina på VWW (Vilhelmina Winter Weekend) helgen däruppe slutade väll i mer eller mindre kaos! Det var trevligt stundvis, men det hann hända en hel del där uppe.. Så just nu går jag och bär på en rätt stor hemlighet!? Kan ju säga som så att den klöser och gör allt för att ta sig ut.. Men icket jag lovade att personen ifråga skulle få en ärlig chans att berätta själv och gör denne inte det så kommer jag inte hålla igen käften nå länge till. 
 
Så mitt måeende just nu kunde faktiskt varit bättre, men jag gör som jag alltid gjort och alltid kommer göra.. Bita ihop och hoppas på det bästa!  

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu