Måndag 28/11-2011

Okej då gör vi ett nytt försök... Skrev ett rätt så långt inlägg tidigare men de publicerades tydligen inte!

Så var helgen över, och en ny vecka tagit fart!
I helgen hade vi som sagt dubbel dop för Léon och Devin =)
Allt gick väldigt bra förutom att Léon vaknade upp med ögoninflamation på lördags morgonen =(
Men jag kan ju säga som såhär, ingen gick därifrån hungrig iallafall =P

Igår möblerade vi även om här i lägenheten, Léon har numera vårat gamla sovrum och vi har hans. Och Léon verkar då vara super nöjd!


Onsdag 23/11-2011

Idag försov vi oss, jag vaknade vid 08:30... hade verkligen inte hört väckarklockan! Så det var bara att ringa till dagis och säga att vi blir lite sena, lämnade Léon vid 09:20.. Och dom skulle precis gå ut när vi kom. Så det var lugnt =) Efter det så for jag hem, la mig på soffan för att sova en stund till. Dock gick det ju som de gick! =P Anledningen till att vi försov oss idag var, det att Léon var vaken fram till 1 inatt.. Varför vet jag inte, men men. Han har sådana kvällar lite nu och då, dock har det varit väldigt ofta nu på senare tid. Jag hoppas då att det vänder snart igen! Jo just det ja, vi har ju som sagt dop på lördag! Men har idag fått veta att jag inte kommer få pengarna förrän på måndag!? Så vi har med andra ord inga pengar till att köpa hem saker att baka med... känns ju jävligt kul NOT!?!?! Men vad fan ska man göra. Börjar iallafall vara måttligt less på att inte ha råd med något, så nu har jag sökt helg jobb lite överallt och jag hoppas att någon behöver hjälp, för jag lovar ja kommer jobba på jul/nyår om dom frågar! Sen att Tobbe inte tycker att jag ska jobba, det får ju stå för honom! + att det är ett väldigt bra tillfälle att få komma hemmifrån en stund. Nä, nu till lite roligare saker! Devin rullade runt helt själv för första gången igår kväll kring 19:00, dock blev han jätte arg när han väl hamnat på mage! Vilket jag tyckte var väldigt gulligt =P Nu har jag avreagerat mig lite, så nu ska jag sätta mig å kolla på Arga snickaren. Ha de bra! (ni som läser min blogg får mer än gärna skriva en kommentar) =D

Tisdag 22/11-2011

Ja då var det ny vecka igen, helgen spenderades i Jörn. Jag for själv med pojkarna, Tobbe stannade hemma och jobba in lite av de han missat när ha varit sjuk osv.osv. Igår betalade vi några av räkningarna för denna månad, och de visade sig att vi enbart har kvar 200, eller ja nu har vi inget kvar eftersom Tobbe tankat bilen. Dock får ja ju föräldrapenningen men det är ju inte så värst mycket! Och vi har fortfarande räkningar kvar att betala... Och dopet är på Lördag! Hur fan detta nu ska gå, dock har ju allt en tendens till att lösa sig i sista minuten... Men det känns rätt jävligt just nu! Har inte bakat något alls inför dopet, och vi har inte handlat hem mat heller... Så denna månad blir lika rolig som den förra! Den enda skillnaden är väl att vi betalat hyran för lägenheten denna månad!? Ja just det ja, boxer helvetet har slutat fungera nu också... Varför vet jag inte eftersom vi betalt boxeravgiften för alla kanaler...Just nu är allt skit!

Tisdag 15/11-2011

Dagen idag började med att fara på affären, köpte ett tack kort och en prinsess rulltårta till Ingemar och Maria (körskole-lärarna). Som Tack för att dom hjälpt mig med körkortet och inte gav upp =P Trots mina tillbaka slag! Haha! Har inte sovit så mycket inatt, eftersom Léon vägrade sova i sin säng... och bara sprang omkring och lekte fram till 00:30! Tillslut så släckte jag ner överallt och stängde av tv:n, sen fick han sova mellan mig och Tobbe. Dock sov han hela resterande natt, vilket var otroligt skönt! =) Men idag blir det att städa lite mera här hemma, eftersom Léon är hemma från dagis med feber =( Så han blir hemma även i morgon, så de blir inte så mkt gjort under tiden han är hemma =P Men men, imorgon ska jag till sjukhuset... Dock måste jag hitta en barnvakt, så ska ringa till svärfar igen å se om han kan passa barnen under tiden!

Lördag 12/11-2011

Idag har de varit en halv tråkig dag, har inte alls haft någon ork eller lust att göra något! Har mestadels bara legat i sängen... Har mått skit idag!

Sen har vi även varit en sväng på Akuten också, Tobbe fick nå kramp anfall som tydligen berodde på stress!
Men ja blev iallafall ganska rädd, visste inte vad jag skulle göra!?

Men just nu sover barnen, ja ligger i soffan å tobbe sitter vid datorn.. (Inge ovanligt)

Léon är sjuk igen, min lilleman. Ska ringa läkaren på måndag så att jag får kolla upp hans hosta som han haft ett tag nu. Ska även fråga om han kan skriva ut lite molipect så att Léon iallafall får sova på nätterna :)


Onsdag 9/11-2011

Idag blev det en tidig morgon för mig och pojkarna... Eftersom Léon skulle på dagis och de är ju så mycket man ska hinna innan vi far från lägenheten :P

Men men, nu är jag iallafall klar med körkortet så nu har jag en papperslapp i min börs som pappa sa så snällt :P
Dock har jag ingen bil ännu, så de blir att gå ändå. Men de är ganska skönt de också, om inte annat miljövänligare :P haha!

Har typ nästan nyss kommit hem från baby massagen, fick göra fot/hand avtryck idag. Eftersom jag inte var där förra gången... Så just nu är det som lugnt här hemma. Devin sover i vagnen, och Léon är som sagt på dagis men snart kommer även han hem :)

På fredag kommer prästen hit, för att prata om saker inför dopet!
Dock har jag väl inte direkt kommit underfund med hur jag vill ha allt :P
Och eftersom Tobbe inte ger så bra svar, så får de bli som de blir! Vet inte ens om Devin kan ha dopklänningen :P


Söndag 6/11-2011

Så då var helgen slut, och en ny vecka kommer i all hast!
Idag fick vi riktigt sova ut ordentligt, eftersom pojkarna var hos farmor och farfar från igår till idag...
Kan ju säga att det blev väldigt tomt, här hemma! De va tredje gången som Léon sov borta och första för Devin..

Så idag gjorde jag en storstädning av lägenheten, dammsög och skurade alla rummen :) de enda Tobbe hann göra var att diska! :P

Imorgon är det dags för teoriprovet, just nu är jag inte så jätte nervös.. Men de lät väll vara ännu värre imorgon när ja väl är där och har satt mig ner!?

Aja, önska mig lycka till!! :P


Torsdag 3/11-2011

Så då var denna vecka med alla måsten snart slut... Veckorna bara springer förbi i all hast... Känner mig otroligt taskig mot mina små pojkar, har ju knappt hunnit träffa dom i veckan =( Och till råga på allt glömde ja bort Léon igår... var helt uppslukad i körkorts teorin, så ja glömde bort klockan vilket resulterade i att jag totalt glömde bort att jag skulle hämta Léon på dagis 13:45! Dock gjorde det inget att ja kom senare, men jag kände mig ganska dum när ja väl kom på att Léon inte var hemma!? Idag har jag varit och gjort Halkbanan, vilket var rätt så kul. Men inte lika roligt som alla fått det att låta... Jag "lyckades" snurra två gånger, första gången höll ja bokstavligen på att dö! =P Andra gången så var ja "beredd" så att säga! Men de äckligaste var nog när vi fick sitta i "voltbilen", speciellt när vi hängde upp å ner! Imorgon blir det att göra risk ettan, sen på Måndag och Tisdag smäller det! Så nu är det bara hålla tummarna för att ja klarar resterande tester som är kvar, sen har ja förhoppningsvis körkort! =D=D Min älsklings Ewe är här, vilket är hur underbart som helst. Ganska skönt att få prata av sig lite, och få lite avlastning... Och hon har verkligen den här graviditets "lysningen"! Hon är super söt! Hon är en av dom få vänner som stannat genom allt, trots att jag fick barn så stannade hon =D Hon är en riktigt sann vän! Likaså Daniella! Och sanna vänner är det inte gott om, det har jag fått lära mig den hårda vägen!? Även fast vi inte pratar varje dag, så när vi väl pratar känns de som om vi pratat varje dag ändå =P Nä, nu blir det att återgå till körkorts frågorna så att man är lite förberädd på måndag!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu