Lördag 28/2

Idag vaknade jag första gången vid 6:00, av att Ike nosade och halv morrade i örat.. Så ja flytta mig så han kunde komma upp i sängen. Sen andra gången ja vaknade var klockan 08:15, Ike var jätte gnällig så de va bra gå upp och gå ut med honom, Huvva va inte direkt jätte varmt... Sen vid typ tolv, frågade Sanne om ja ville följa med ut och gå, klart ja ville de :) Men va lite små osäker om Troja och Ike skulle gå ihop, men det var inte alls några problem dom lekte och hade jätte kul :) Sen for vi ut och gick va väl ute i 1½ timme. Ike tappade dock hans halsband, pga att busade så mkt :) Men det gick bra ändå... Fast han lyssnar inte riktigt på mig ännu, bara ibland när han sj vill :P  Sen när vi kom tillbaka till burträsk så for vi och lämnade hundarna och gick sen på affären, och ja köpte ett nytt halsband åt Ike!

Sen så satt ja bara typ hemma med Ike tills 5 någon gång, då sanne ringde så vi for ut en sväng till med hundarna innan hon skulle fara till tåget.  Så nu är Ike helt slut efter allt busande med Troja :P Så han ligger här brevid och sover :) Han är så söt ^^

Fredag 27/2

Idag vaknade man sju och hade nästan ingen röst alls, lät som en halvdöende kråka! Men det blev bättre efter ett bra tag, har inte gjort mkt idag varit hemma, å så skönt med lov!! Får man sova ut ordentligt ^^ Fast iofs nu när man fått hunden så blire väl inte så jätte sent man får sova :P

Men iallafall, kommer nog lägga in någon bild på honom snart :) Så ni får se Ike :)

Onsdag 25/2

Så har man nästan nyss kommit hem från skolan, dagen har ändå gått fort. Har iofs inte haft mkt att göra, första lektionen fick vi se film den handlade om vilda mustanger ,och man fick följa uppväxten av ett hingstföl tills han fixat egen familj.. Den va väl sådär inte precis någon film ja skulle köpa.  Och eftersom vi hade lektion en bit in på lunchen, fick vi ledigt sista timmen. Men efter lunch hade vi matte.. vilket sög, för ja fattade ingenting!

Sen efter två skjusade sanne hem mig :)


Tisdag 24/2

Så har man varit i skolan hela dagen, och varit duktig för en gångs skull :P Igår va man ute och åkte skoter, och hade allmänt trevlig/kul... Fast dock mindre kul när man kom hem, blev kallad idiot, och tönt!

Söndag 22/2

I natt somnade man väl vid typ halv två någon gång, med pojken brevid :D Han skulle egentligen inte sova hos mig men gjorde det iallafall :) Har ändå varit en ganska bra helg, har ju fått vara med Christian iallafall två dagar, har varit på burträsk marknaden två dagar nu, har träffat ganska mkt folk. Idag träffade ja sanne och emil, å dom hade roliga saker att berätta haha. Lite små kul att hon varit med om en krock men inte visste om det! haha

Aja nu ska ja väl försöka sova tror jag


Lördag 21/2

Idag blev man väckt av att mobilen ringde vid 10:40 , å jo det var Grunko :P Typ första gången på över en vecka. Sen typ direkt efter det ringde Christian <3 och sa att han for hemmifrån nu :) Hade ingen ork typ alls, var as trött somnade vid halv tre tror jag.  Sen vid typ halv tolv dök christian upp :D Såg säkert inte så jätte glad ut, men det var jag :) Har ju typ inte träffat varann på nästan två veckor! Sen gick ja å duschade och sj klart följde han med ;D haha fast bara som sällskap att prata med inget annat, om ni trodde det! Sen gick vi på btk marknaden och tittade, fast de va SVIN KALLT! Fast ändå de varmaste vi har haft nu på över två veckor.... Sen gick vi och handlade lite mat och typ eh GODIS!!! Efter vi kommit hem komme Colby och junkka förbi en stund, och efter typ tio min kom grunko :P Satt å pratade och sånt.. Efter dom farit gick vi och bastade, HÄRLIGT jo!

Men nu ska vi nog kolla på Hellboy 2 :D Så baibai

Fy f*n

Va ja är arg/ledsen, hur fan kan han göra så?!

Fredag 20/2

Så vaknade man i morse med nackspärr, och hade dessutom försovit mig :s Vilket sög! Hade behövt vara i skolan även idag... Men men. Igår hade vi stallet hela dagen, va ändå ganska kul. Förutom att Vindo bet mig och nockade mig rakt på munnen så ja började blöda på insidan , men de får ta :P Kan säga så mkt som att ja verkligen hatade den hästen igår :P Sen hade vi äntligen teori, vilket var väldigt kul :) Så nu kanske det blir bättringar, men ja tycker det är sjukt att man ska behöva springa runt till nästan alla innan det händer någe!

Sen har ja då även fått veta att ja inte kommer ha någe rum hos pappa längre, känns väl inte så jätte kul. Men han skyll va på att ja aldrig är där!! Nä som om ja kommer vara där oftare nu då?! När ja inte ens har någe eget rum, vafan kan han inte ens tänka längre! Så han sa att alla mina saker åker ner i källaren, men de va hans val när han sa som han sa!! Fy fan, ja vet seriöst inte vafan som hänt med honom, förstår mig inte på honom längre. Men som sagt det är hans jävla val inte mitt, men förr eller senare kommer han upptäcka att han inte har någon kvar så som han beter sig nu! Men som sagt det är han jävla val!! Inte mitt...

Onsdag 18/2

Höll på att försova mig idag, men hann upp i tid. Puh! Hade as ont i ryggen så det gick sakta men upp kom ja, har varit i skolan hela dagen. Vi fick nå uppdrag om Hästavel, så har hållit på med det hela dagen. Inte så jätte kul faktiskt, men men allt kan inte vara kul här i livet! Sen tog ja kvart över trean hem, och har inte gjort mkt alls. Bara tagit det lugnt.

Aja ska typ sova nu

Tisdag 17/2

Så hade man stallet hela dagen, eftersom det var för kallt att fara ut å köra fick vi istället hålla på med tappsko. Första gången för mig att ta av och slå på en tappsko på en rörlig häst. Gick faktiskt bättre än förväntan! Fick in en söm i fingret annars va det bra. Sen efterskolan så va ja på konsum och stötte på en person, hälsade inte på mig på så ja hälsade inte heller. Ofta man är sur för det, ta och gå vidare för fan!  Får väl se va som händer senare ikväll, kanske fara till linnéa en sväng :) Och nästa vecka ska ja kolla på hunden, hoppas ja får ta den :)

Det känns konstig att inte kunna visa hur mkt man tycker om dig, och du klagar på mig att ja inte öppnat mig.


Söndag 15/2

Jassi dagen började med huvudvärk, vaknade första gången vi sju och hade så j*vla ont i skallen så ja trodde den skulle gå i tusen bitar! Men ja lyckades somna om igen,  sen vaknade ja igen vid typ halv elva. Och hade tre meddelanden på mobilen, sanne frågade om ja ville följa med till stallet, men ja va rent så slut i huvudet att ja orkade inte. Kändes bly tungt, har inte gjort mkt idag. Bara varit hemma och tagit det lugnt, Christian ringde idag så vi pratade väl en liten stund, eller det var snarare ja som pratade han satt mest tyst som vanligt! Aja nu ska ja typ ta å lägga mig å försöka sova...


Desperat?

Hahaha, är det enda ja kan säga... Hur lågt kan man sjuka egentligen?

Alla <3-dag

Så har man nästan nyss stigit upp, var ju någon som höll mig vaken till typ 5 i morse :P Nämner inga namn! Men men iallafall känns lite surt att inte få vara med christian idag, det är ju som ändå alla <3-dag... :( Men så äre ibland när man är sjuk, sitter just nu och lyssnar på Dragonforce <3 och ena katten ligger härbrevid och sover :p förstår iofs henne, skulle ja oxå vilja göra.. Men får inte :(  Kommer väl inte göra någe speciellt idag, som vanligt på helgerna, ska förhoppningsvis å kolla på en vovve nästa vecka :) Hoppas att ja får ta den :) Kommer vara kul med lite mer sällskap, för katter är väl inte så framåt jämt :P  Dom sover ju för det mesta! Men men nu ska ja väl ta och hitta på någe att göra.


Onsdag

Dagen började bra, men sen gick det bara utför... Eller egentligen började allt igår. Fick reda på att en "vän" stått och ljugit mig rätt upp i annsiktet inte bara en gång utan flera gånger, och det var ju som jätte kul att få veta. Och så börjar pappa bråka, och sen när ja pratade med Christian så började han tjafsa oxå, ja ger fan upp nu. 


Måndag

Ja det var ett tag sen man skrev här, eller egentligen var det bara två dagar sen.. haha :P
Idag har man varit i skolan för fjärde gången på en månad.. måste börja bli bättre på detta med skolan :S Hade två prov idag, ekologi provet gick väl sådär med tanke på att ja totalt glömt bort det provet! Matte provet hoppas ja gick bättre, nog för att ja inte pluggat någe till det heller, sen på fredag har ja prov i historia så det är bara plugga, plugga och åter plugga!?

Senare på kvällen ringde sanne och frågade om vi skulle ut och gå, och klart ja ville det :D Vi var väl ute i kanske 30 min, var väl inte direkt jätte varmt :S Men vi hade trevligt och vi pratade om allt mellan himmel och jord typ... sa några saker som ja kanske inte borde sagt, men vafan ja skiter i om den andra personen blir sur. Helt ärligt ja orkar inte mera! Ja har nog som det är, och den personen har redan sårat oss massor. Så nu är det väl ändå dags att personen får smaka sin egen medicin eller? Kanske är på tiden att personen i fråga börjar stå för sina handligar och sitt beteende? Och inse att det inte funkar i längden, att hålla på som han/hon gör! För förr eller senare kommer sanningen fram. Tyvärr vännen men så är det! och det är bara lära dig.... Ja klarar mig!? Ja vet vilka som är mina vänner och vilka ja kan lita på, dom hugger mig inte i ryggen som en del andra gör. Bara synd att ja fick veta det på fel sätt men ja fick veta det till slut iallfall, önskar bara ja vetat det tidigare.


Lördag!

Så har man nästan nyss vaknat, va ute och drack igår med christian de va ganska så kul :) Vi kom fram till att de skulle gå jätte bra om vi va ute tsm så länge vi håller oss till måttliga mängder :P haha
Idag händer väl inte så mkt vad ja vet, kommer säkert på någe så småningom ^^
Katterna håller på att driva mig till vansinne, dom snor min saker och bara förstör dom!?  Tequila har precis förstört ett halsband som ja fick i julklapp, har inte ens hunnit använda det :(  Nä om ja ska ta å gå å vara trevlig med christian medans han är här :P För sen ser ja väl honom inte på en vecka igen :(


Jaha

Skulle egentligen gå och lägga mig, men kan inte sova.. så ja hamnade här :P Ska nämligen upp tidigt i morgon, ska in till stan igen :S Det är inte ens kul att vara på stan juh, så ja kommer typ fara hem direkt när ja gjort allt. Skulle egentligen gå med christian men han kunde inte :'( fast iofs han hatar oxå att gå på stan :P  Men men, å så kanske han ska ut i helgen så vi får väl se om vi hinner träffas någe alls...  Ska väl förhoppningsvis till skolan på torsdag, har missat en jä*la massa, så de blir mkt att ta igen. Men det löser sig nog :)


Sjuk!

Har varit sjuk i snart två veckor, börjar vara små less på att vara hemma och inte göra något.  I morgon ska ja in till stan och så även på onsdag :/ känns små drygt, men måste man så måste man :S

Nu har ja verkligen sagt ifrån ordentligt, det var ganska skönt att vara på tvären.. hoppas han fattade piken denna gången, för han har ej gjort det tidigare. Undra om man ska ta och ringa Christian, eller han kanske inte ens har kommit hem ännu. Bleh va less ja är på att vara hemma...

aja, nu ska ja väl ta å hitta på någe!


Söndag

Japp så var det söndag, och har inte gjort någe alls idag. Bara tagit det lugnt, och försökt få förkylningen att avta.. Men den är kvar :S
Har pratat lite med Christian, saknar honom jätte mkt. 
Det är läggdags och det är ett jävla liv, fast de är inge ovanligt... Kevin slås och svär, mikkis är ändå ovanligt lung O_o brukar vara hon som håller på.. Inte konstigt man får ont i huvudet :S

Har inte gjort mkt i helgen.. inge ovanligt :P

Men men nu ska ja kolla på tv.


The Green Mile

Måste vara den finaste och bästa filmen någonsin, har just kollat klart på den.  Ja kan ju säga så mkt som att ja har aldrig gråtit så mkt på ett bra tag till en film.  Måste fan köpa den filmen  :)

Bleh, christian som sa att han skulle ringa men gjorde han det kanske ? nej :P han glömde väl bort det som vanligt, absolut inget ovanligt när de gäller honom :P haha
Men ja tycker om honom ändå :D Han är ganska söt :P


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu