11/4 - 09

Inatt så sov man inte bra alls, precis när man håller på att somna så hör man hur det dunkar i väggen/taket... Givetvis var det någon som höll på med någon, men vem fan håller på mitt i natten!!! Kan dom inte tänka på att de finns folk som vill sova!?

Sen så vaknar man av att mamma kommer in springade i rummet och skriker ORMARNA HAR RYMT!!
haha, och så klart hade dom lyckats rymma för första gången på dom 3 åren ja har haft dom.. Så de va bara gå upp och leta... ja kollade bakom alla element, för dom tycker ju som sagt om värme.. så de va de första stället ja letade på.. mamma sprang runt som en yr höna och började riva ut lådor och garderoberna... haha!!

Sen så gick ja in och kollade på toan, men inte var dom där heller.. Så hör jag mamma skrika till så ja går in i tv-rummet för att upptäcka att dom ligger ju under bordet som vi har tv:n på... Så ja frågade mamma hur f*n hon kom fram till att dom kunde ligga där, och visst så klart var de ju ena katten som hittat dom... För hon hade suttit där och kollat konstigt in under bordet. Tur man har katter ibland! :P Så de var bara att lyfta ner tv:n så att vi kunde flytta fram bordet utan att mosa ormarna... Och som tur är så lämnar dom aldrig varann, så båda låg ihop slingrade så de var bara tt ta upp dom och stoppa tillbaka dom i terrariumet, och sen laga det :D Så nu är det rymmnings säkert igen :D haha, lite panik mamma hade alltså... Kommer aldrig sluta skratta!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu