7/6 - 09

Lite upptaderingar om vad som hänt i helgen!!

Fredag : Vaknade vid halv tolv, och började städa och fixa iordning det sista i rummet. Sen vid halv fem någon gång kom Tobias, så då for vi iväg till stan och käkade. Sen efter det blev de bio, Män som hatar kvinnor.. Den filmen är faktiskt att rekomendera, för att vara en svensk film så var den kanon bra. Efter filmen for vi en stund till Boliden, och hälsade på Colby och Lappen. Efter det for vi hem och la oss å såg film.

Lördag : Vaknade vid halv tolv, och så gick vi upp käkade och sånt. Sen så sprang ja runt som en yr höna, och packade ner badkläder. Precis innan vi skulle fara så frågade vi om Timmy ville följa, å det är väl klart han ville det. Så vi for väl från Jörn vid ett någon gång, och var i Piteå till fyra halv fem. Sen väl hemma käkade vi mat, och ja tog en öl. Så for jag och Tobias till Stan på crusingen, men for hem i princip direkt för de va ingen höjdare. Hemma la vi oss å så film igen. Men ja somnade som vanligt. :P 

Söndag : Vaknade vid halv ett, och låg kvar i sängen till typ ett någon gång. Sen idag har det inte hänt någe mycket alls. Bara tagit det lugnt, och varit. Tobias for hem vid kvart i åtta.

Nu är det snart sommarlov!! Bara 4 dagar kvar, fan va tiden går fort... Sen är det bara 1 år kvar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu