Söndag 1/3

Första gången man vaknade var klockan vid halv tre på morgonen, och såg att min dörr va öppen och Ike låg vid fötterna och sov. Lyckades till slut somna om, och vaknade igen vid åtta och då låg Ike med sitt huvud på min kudde O_o Medans ja halverst låg på golvet... Så kom Mikkis in och frågade om om hon fick gå ut med Ike, så ja slapp gå upp fick ligga i sängen till iallafall nio :)

Sen vid halv tolv gick ja och mamma ut och tänkte ta en lång promenad med Ike, och träna inkallning... Men de gick ju som de gick. När vi hade släpp lös honom så kom han tillbaka dom 2 första gångerna, men sen efter det fick han syn på
TJURARNA!! Och sprang i full fart genom djupsnön och in i deras hage!!!! Ja skrek/ropade men han lyssnade verkligen inte... Så de va bara att gå dit och försöka ta ut honom, men de va ju inte så jätte lätt precis!  Det var typ ett tiotal tjurar + Ström i hagen, å ja är helt ärligt livrädd för båda! Men Ike satt vid stängslet och rörde sig inte ur fläcken (så då var han ändå ganska duktig som satt still).. Efter många om och men så var ja ju tvungen att gå till ägarna och be om hjälp, fy va pinsamt... Liksom säga att ens hund dragit in i hagen! Efter kanske 10 min, kom han ut och stängde av strömmen så ja fick lyfta över Ike. Men fy va rädd ja va :S Och ganska arg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu